Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimarts, 24 d’abril del 2012

Més de 400 adhesions a Municipis per la Independència · Tribuna.cat

Més de 400 adhesions a Municipis per la Independència

La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha superat aquesta setmana els 400 municipis compromesos amb la causa.
Barcelona · La construcció d'una vertadera xarxa de municipis compromesa amb el futur de la nació catalana és una realitat creixent.

Aquesta setmana l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ja disposa de pàgina web pròpia, ha confirmat l'adhesió de més de 400 municipis a aquesta iniciativa.

L'Associació, engendrada a Vic pel seu alcalde Josep Maria Vila d'Abadal i que el mes de setembre de 2011 només comptava amb 7 viles adherides, va néixer de la necessitat de defensar l'assoliment els drets nacionals de Catalunya i de promoure l'exercici del dret a l'autodeterminació des del'àmbit local.
Es confirma el suport a l'AMI de més del 40% dels municipis del Principat
La suma total de localitats adherides a la causa a dia d'avui confirma el suport a l'AMI de més del 40% dels municipis del Principat. Podeu consultar la llista de muncipis adherits a través de la llista oficial de l'AMI.

Més de 400 adhesions a Municipis per la Independència · Tribuna.cat