Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

divendres, 19 de desembre del 2014

La CUP insta Pablo Iglesias a comprometre's amb la celebració d'un referèndum · Tribuna.cat

La missiva explica a Podemos que "avui Catalunya és víctima de greus injustícies que cristal·litzen en una majoria social empobrida per una oligarquia política i econòmica que opera a l'empara del capitalisme senil".

                                                         
Barcelona:

La CUP ha decidit enviar una carta oberta al líder de Podemos, Pablo Iglesias, aquesta setmana aprofitant la seva visita a Barcelona. Les Candidatures d'Unitat Popular han emplaçat Iglesias a comprometre's públicament amb la celebració un referèndum per la independència a Catalunya "per a decidir lliurement el futur del país".

Amb un "Benvingut a Barcelona, benvingut a Catalunya, benvingut als Països Catalans", la carta indica que "avui Catalunya és víctima de greus injustícies que cristal·litzen en una majoria social
empobrida per una oligarquia política i econòmica que opera a l'empara del capitalisme senil" com la "resta de pobles de l'Estat i de tot el sud europeu".

El text de la CUP també denuncia que els catalans "no tenim dret a votar sobre la independència de Catalunya en un referèndum democràtic" i emplaça de manera directa a Podemos a escoltar la majoria social catalana i "no impedir que el procés constituent català avanci independentment de com i quan ho faci l'espanyol".

Podeu consultar la carta oberta a l'apartat Documents de Tribuna.cat


La CUP insta Pablo Iglesias a comprometre's amb la celebració d'un referèndum · Tribuna.cat