Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimecres, 6 de juliol del 2016

El comissari Villarejo revela davant del jutge l'existència d'una "operació Catalunya" - 324

Villarejo ha reconegut que l'any 2012 va treballar juntament amb l'excap de la Unitat d'Afers Interns Marcelino Martín Blas per frenar el procés sobiranista

Villarejo, quan va declarar al febrer sobre l'àtic de l'expresident de Madrid Ignacio González (EFE)
Villarejo, quan va declarar al febrer sobre l'àtic de l'expresident de Madrid Ignacio González (EFE)
El comissari del Cos Nacional de Policia José Manuel Villarejo ha reconegut que l'any 2012 va treballar en el que ha denominat "operació Catalunya" per frenar el procés sobiranista. Villarejo ha declarat aquest dimecres com a investigat en el "cas Nicolay", que investiga la gravació il·legal d'una conversa entre policies i agents del CNI parlant sobre Francisco Nicolás Gómez Iglesias, el "petit Nicolás".
Villarejo ha explicat que, en el marc d'aquesta operació, la policia va dur a terme funcions secretes en contra del procés independentista. El comissari va dirigir aquesta operació juntament amb l'excap de la Unitat d'Afers Interns Marcelino Martín Blas, amb qui l'unia una gran amistat, que es va trencar mesos després amb l'operació Emperador contra la màfia xinesa.
De fet, el setembre del 2013 es va condecorar Martín Blas i un altre comissari, José Luis Olivera, amb la medalla al Mèrit Policial amb distintiu vermell. Martín Blas i Olivera van ser els encarregats de reunir-se amb els fiscals anticorrupció de Barcelona per oferir els seus serveis en el cas Millet i van acabar proposant-los registrar la seu de CDC i practicar altres diligències contra responsables de la Fundació Trias Fargas.
El comissari Villarejo revela davant del jutge l'existència d'una "operació Catalunya"