Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dilluns, 22 de febrer del 2016

España2000, PxC, PxL i Manos Límpias preparen una nova coalició ultradretana – Antifeixistes.org | Tota la informació sobre l'extrema dreta al País Valencià

ESPAÑA2000, PXC, PXL I MANOS LÍMPIAS PREPAREN UNA NOVA COALICIÓ ULTRADRETANA




Com ja vam anunciar
el passat mes de novembre,  estes formacions d’extrema dreta pretenen consolidar un projecte conjunt per reunir el vot identitari espanyol.

MIGUEL BERNAD, SECRETARIO GENERAL DE MANOS LIMPIAS, AVALÓ Y APOYÓ LA PLATAFORMA ELECTORAL ENTRE LOS PARTIDOS ULTRAS AES Y PXL QUE IBA A DENOMINARSE “CON LAS MANOS LIMPIAS”, A PESAR DE SU DESMENTIDO.

JOAN CANTARERO @JoanCantarero
VALENCIA.- “Avalo y apoyo de cara a las próximas elecciones municipales y autonómicas la plataforma electoral que llevará por nombre Con las Manos Limpias. Además el Sindicato Manos Limpias hará de auditor de este proyecto político en caso que obtengan representación”.
Estas son las palabras exactas que Miguel Bernad, secretario general del sindicato “Manos Limpias”, manifestó a principios del pasado año a los editores del Diario Ya, Santiago Velo de Antelo y Javier García Isac, para confirmar la alianza electoral que llevaría marca distintiva el nombre de sus organización, donde participarían Partido por la Libertad (PXL) y Alternativa Española (AES).
Según esta información, difundida por el propio Partido por la Libertad (PXL), se trataba de una plataforma amplia y abierta al apoyo de otras organizaciones o asociaciones, anunciando también que la primera en entidad en unirse había sido la “Asociación Sandra Palo para la Defensa de las Libertades”, creada por los padres de la joven brutalmente asesinada en la localidad madrileña de Getafe en mayo de 2003.

Esta información fue publicada el día 17 de febrero de 2015 en Diario Ya, entre cuyo consejo editorial se encuentran Paloma Gómez Borrero, Manuel de Prada o colaboradores como Pío Moa, nada sospechosos de izquierdismo político.
Tras la información de Público el pasado domingo, apuntando al inequívoco apoyo de Manos Limpias y su secretario general a esta y a nuevas y coyunturales iniciativas políticas ultraconservadoras, el sindicato se ha descolgado con un breve comunicado de desmentido, que no hace sinocontradecir a su propio secretario general y a las noticias hechas públicas por el sindicato ultra en medios afines, que serían posteriormente ratificadas a Publico por informadores de la extrema derecha y por agentes de los servicios de información de Policía y Guardia Civil que trabajan con datos muy fiables desde dentro.

Vols llegir-ne més? (article amplíssim)
España2000, PxC, PxL i Manos Límpias preparen una nova coalició ultradretana – Antifeixistes.org | Tota la informació sobre l'extrema dreta al País Valencià