Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

divendres, 7 de desembre del 2012

Escola en català: Dilluns, 10 de desembre a les 18:30 h. a la Pl. Sant Jaume de Barcelona
CONCENTRACIÓ EL DILLUNS 10 DE DESEMBRE A LES 18:30H EN DEFENSA DE L’ESCOLA EN CATALÀ
Solidaritat Catalana per la Independència i l'Associació Escola en Català, d’acord amb la comunitat educativa i Som Escola, traslladem al proper dilluns 10 de desembre, a les 18.30 h a la Pl. de Sant Jaume, la concentració inicialment prevista per avui. D’aquesta manera unifiquem iniciatives i podrem garantir una gran mobilització unitària en defensa de l’escola en català.
Us adjuntem també la nota de premsa enviada a tots els mitjans.
Pengeu, si podeu, a les xarxes socials el cartell que us adjuntem i reenvieu aquest correu.

Moltes gràcies!

Solidaritat Catalana per la Independència