Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dijous, 3 d’octubre del 2013

Duran parla clar sobre els seus motius per a estar en política

 • Duran diu que no pot canviar la política per la docència: “De què viuria?”

  ARA | Barcelona | 02/10/2013 19:24
  Josep Antoni Duran i Lleida
  Les declaracions del líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, acostumen a generar polèmica a causa del seu posicionament sobre el dret a decidir dels catalans i una eventual independència del país. Aquest dimecres les xarxes han tornat a convertir Duran en protagonista, no només pel que ha dit sobre el procés sobiranista -ha tornat a discrepar del president Mas, ha reivindicat que la seva tercera via funciona i ha advertit que una Catalunya independent probablement quedaria fora de la UE-, sinó també per un comentari sobre el que cobren els professors. Segons Duran, els docents no guanyen prou i, per tant, ell no pot deixar la política per dedicar-se a fer classes.
  Duran ha fet aquestes declaracions en el transcurs d'una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' (minut 08:40). Preguntat per Mònica Terribas per la possibilitat de deixar la política i dedicar-se a la docència, Duran, amb expressió de gran sorpresa, ha preguntat amb tota candidesa: "I de què viuré, què menjaré?".
  Mònica Terribas: "Si deixa la política es dedicarà a fer la tesi doctoral i a la docència?"
  Josep Antoni Duran i Lleida: "I de què viuré, què menjaré?"
  Terribas: "Home, es podrà guanyar la vida una persona brillant com vostè, no?"
  Duran i Lleida: "Els professors ho passen molt malament, no guanyen prou, per tant no en tindria prou."
  Ara fa quatre mesos Duran va afirmar, durant un acte amb l'alcalde Trias, que "els sous a la política són insuficients. El cap de files de CiU al Congrés dels Diputats va afirmar que els polítics espanyols "cobren poc en comparació amb altres països".

Duran diu que no pot canviar la política per la docència: “De què viuria?”http://www.tv3.cat/videos/4694232/Duran-discrepa-de-Mas-i-assegura-que-les-terceres-vies-funcionen