Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dissabte, 21 de setembre del 2013

▶ Diputado deja en ridículo al presidente de España Sr, Rajoy - YouTube


http://www.youtube.com/watch?v=EuEnqxuH14I

El portavoz adjunto del Grupo Parlamentario IU-ICV-CHA Joan Coscubiela ha protagonizado una de las intervenciones contra Rajoy más duras en el debate en el Senado sobre el 'caso Bárcenas'.

En su turno de palabra, Coscubiela ha acusado al PP de "corromper todo lo que tocan" y ha calificado de "corrupto" al presidente del Gobierno.

"Usted es políticamente un corrupto porque como tal se ha comportado", ha asegurado desde la tribuna.

Respondido con aplausos desde la bancada de los partidos de la oposición, el presidente del Congreso, Jesús Posada, le ha llamado al orden.

Coscubiela ha respondido a Posada exigiendo un sinónimo y ha añadido que, a falta de uno, "se llamarán a las cosas por su nombre".

Mientras, en la bancada popular, y según varios diputados de la oposición, el diputado del PP Agustín Conde ha llamado "canalla" a Coscubiela.

▶ Diputado deja en ridículo al presidente de España Sr, Rajoy - YouTube