Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dissabte, 9 de novembre del 2013

Campanya d'internacionalització "El món ho ha de saber" ANC-Sàpiens



www.elmonhohadesaber.cat - http://www.sapiens.cat/ca/el-mon-ho-ha-de-saber.php

Com puc participar-hi?

Com puc participar en la campanya?
Anant a la secció 'Participa' i escollint un dels tres nivells de participació.

Quin cost té participar-hi?
15 €, 25 € o 50 €, en funció de l'opció escollida.

Què inclou cada opció?
15€ Enviament del llibre i del DVD de la Via Catalana a una personalitat.
25€ Enviament del llibre i del DVD de la Via Catalana a una personalitat i un altre exemplar del llibre que et farem arribar al teu domicili.
50€ Enviament del llibre i del DVD de la Via Catalana a una personalitat, un altre exemplar del llibre que et farem arribar al teu domicili, una subscripció gratuïta d'un any a una de les revistes de Sàpiens Publicacions (SÀPIENS, CUINA, DESCOBRIR o SÚPERS) i la samarreta de la campanya.

En les opcions 2 i 3, es pot escollir l'idioma del llibre que s'enviarà al domicili de la persona que ha participat en la campanya?
Sí, es pot escollir entre català, castellà, anglès, francès i alemany.

Puc participar-hi més d'una vegada?
Sí, només cal que tornes a escollir l'opció que desitgis i que emplenis els camps del formulari.

Com es formalitza el pagament?
Amb targeta de crèdit mitjançant una passarel·la de pagament segura de la Caixa.

Com sé a quina personalitat se li enviarà el meu llibre?
Un cop realitzat el pagament, mitjançant un procés aleatori s'assigna una de les personalitats de la base de dades. La personalitat no es pot escollir manualment.

Per què hi ha gent que ha pogut escollir la personalitat?
La personalitat no es pot escollir: s'assigna de forma automàtica mitjançant un procés aleatori. Tot i així, des de SÀPIENS hem demanat als representants de les dues principals institucions del país, Artur Mas, president de la Generalitat, i Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, que facin un enviament personalitzat als seus homòlegs. A més a més, també hem demanat a 60 personalitats del país que ens diguin a qui volen enviar el llibre.

Quan es farà l'enviament?
Començarem a enviar els llibres a partir de la primera setmana de desembre.

Com sabré que el meu llibre s'ha enviat?
T'enviarem una notificació per e-mail en el moment que dipositem a Correus el llibre que ha de rebre la personalitat.


La personalitat que rep el llibre sap qui li ha enviat?
Sí. El llibre anirà acompanyat d'una carta explicant l'acció i amb el nom i cognoms de la persona que fa l'enviament, així com el de la revista SÀPIENS.

El meu nom apareixerà en el llibre?
Sí. Els noms de les persones que hi participin abans de l'1 de novembre apareixeran en els crèdits del llibre.

Fins quan puc participar-hi?
Fins al 30 de novembre de 2013.

En quins idiomes s'edita el llibre?
L'idioma original és el català. El traduirem al castellà, anglès, francès i alemany.

Com puc consultar la llista de personalitats?
Ho pots fer de tres maneres diferents: pel nom, pel país o per l'àmbit. Aquest últim apartat té 9 categories: comunicació, política, cultura, economia, esports, justícia, religió, organismes internacionals i societat. En tots els casos, les persones apareixen ordenades alfabèticament pel cognom. Per veure'n els noms, només cal que facis clic en una de les lletres de l'abecedari.

Com hem fet la llista?
Hem elaborat la llista amb l'ajuda de catalans de dins i fora de Catalunya que ens van enviar noms i adreces en la primera fase de la campanya. Hem seguit un criteri lògic que abraça diferents camps. També hem utilitzat les llistes i els guardons més importants. Així, si per a les empreses hem consultat diverses llistes Forbes, en el cas de les universitats hem utilitzat el rànquing Shanghai. Pel que fa als premis, hem escollit persones distingides amb els premis Nobel ―hi són tots els vius!―, Oscar, Goya, Bafta, Lleó d'Or, Pritzker, Goncourt, Booker, Cervantes, Príncep d'Astúries, Pulitzer, entre molts altres. Hi trobaràs directors de mitjans de comunicació, mandataris internacionals, alcaldes de les principals ciutats, líders de partits polítics i de sindicats, parlamentaris, ministres, tots els eurodiputats, directors de les empreses i els bancs més destacats i dels principals organismes internacionals ―en el cas de l'ONU, hi ha els representants de tots els països membres―, cineastes, productors i actors de cinema, escriptors, músics i cantants, cuiners, historiadors, sociòlegs, arquitectes, científics, esportistes, directors d'ONG, d'institucions culturals i judicials, representants de les diferents religions o els rectors de les universitats més importants. Ha estat una tasca titànica i, com que som humans, ens hem pogut equivocar. Si hi trobeu algun error i el voleu esmenar, ens podeu enviar un e-mail a elmonhohadesaber@sapienspublicacions.cat.

Per què no hi ha catalans a la llista de les 10.000 personalitats?
El projecte 'El món ho ha de saber' només s'adreça als habitants de fora de Catalunya, perquè són ells els que han de saber la realitat del nostre país.

Existeix la possibilitat de comprar únicament el llibre?
Sí. La compra del llibre no forma part de la campanya, però, igualment, si el vols comprar, envia'ns un e-mail a l'adreça sapiens@sapienspublicacions.cat amb la teva sol·licitud.