Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimecres, 14 de maig del 2014

Un vídeo de la Casa Batlló guanya un premi de films turístics

L'edifici d'Antoni Gaudí cobra vida gràcies als efectes de realitat augmentada i 3D

'Love Casa Batlló' --millor Film Cultural 2014 del festival de Riga--, una visita virtual amb realitat augmentada i imatges en 3D animades.
CASA BATLLÓ
'Love Casa Batlló' --millor Film Cultural 2014 del festival de Riga--, una visita virtual amb realitat augmentada i imatges en 3D animades.
DIMARTS, 29 D'ABRIL DEL 2014 - 20.57 H
El vídeo 'Love Casa Batlló' ha obtingut el Gran Premi delFestival Internacional de Films Turístics de Riga i el guardó a la millor pel·lícula de turisme cultural. El curtmetratge de 2,34 minuts és obra de la productora Nueveojos, que ja va realitzar el 'mapping' del drac que es va projectar fa dos anys a la façana de l'edifici per celebrar els 10 anys de visites culturals amb les portes obertes al públic.
El film guanyador es difon a través d'internet i està protagonitzat per l'actriu Maria Huerga, filla del cineasta Manuel Huerga i de l'artista multimèdia Mariona Omedes, fundadora de Nueveojos i coautora del vídeo amb Carles Mora. Amb música de Luis Miguel Cobo, 'Love Casa Batlló' és un conte oníric en què se submergeix una noia quan l'edifici reformat per Antoni Gaudí per encàrrec deJosep Batlló el 1904 cobra vida amb preciosos efectes de realitat augmentada i 3D.
La direcció de Casa Batlló, situada al passeig de Gràcia, entre Consell de Cent i Aragó, assegura a través d'un comunicat que el guardó és "un reconeixement a l'esforç i dedicació de tots els que han format part d'aquest projecte; un premi a la creativitat i originalitat i, per descomptat, un homenatge a la genialitat de Gaudí".
El Festival Internacional de Films Turístics de Riga forma part de la xarxa de festivals d'audiovisuals turístics CIFFT. El certamen se celebra des del 2008 organitzat per l'ajuntament de la capital deLetònia, premia i estimula el turisme global per mitjà dels audiovisuals a través de diferents categories, entre elles el turisme cultural, el d'aventura, l'ecoturisme i el turisme comercial.
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/oci-i-cultura/video-casa-batllo-guanya-premi-internacional-pellicules-turistiques-3261798