Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimarts, 19 de juliol del 2011

Presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a Tiana

Presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a Tiana

dijous, 21 / juliol · 20:00 - 22:00


Lloc
El Casal de Tiana - Sala d'Exposicions (al costat del bar)
Isaac Albèniz, 8-10
Acte de presentació de l'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, una plataforma no partidista, que sorgeix davant la divisió tradicional -i de vegades sembla que inevitable- de l'independentisme català, conscients de que només la unitat de tots els independentistes ens permetrà assolir aquest tan desitjat objectiu comú.

Per això, tant si sou d'un partit que persegueix la independència com si no, com si no pertanyeu a cap partit polític, com si sou indignats, però veieu clar que Catalunya ha d'assolir l'estat propi per a tenir futur... o si encara li esteu donant voltes, o no ho teniu clar, o fins i tot no hi esteu d'acord...

US CONVIDEM A VENIR DIJOUS 21 A LES 8 DEL VESPRE AL CASAL DE TIANA A ESCOLTAR ELS ARGUMENTS I PARTICIPAR EN EL DEBAT POSTERIOR.
SERÀ A LA SALA D'EXPOSICIONS 'CASA DE LA PUNXA', AL COSTAT DEL BAR DEL CASAL.

La regeneració democràtica i la construcció nacional catalana l'hem de fer nosaltres, la gent del carrer, conscients com som que els partits ara -i sempre- tenen altres prioritats.

Fem un pas endavant, amb una plataforma unitària. Recuperem la veu que vàrem manifestar, clar i fort, a les consultes.

Fins dijous.

http://perso.wanadoo.es/viaplana/ANC_cartellpresentacio_Tiana.pdf