Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimarts, 20 de desembre del 2011

Ànim Guaje, 'mucha fuerza Guaje' ! directe!cat

Dimarts, 20 de desembre de 2011 05:00 h - Ànim Guaje, 'mucha fuerza Guaje'Davant la greu lesió de Villa, s’han produït, diferents mostres de suport i solidaritat, entre elles la dels companys dels dos darrers equips on ja jugat. Per un costat l’actual club, el F.C. Barcelona, i per altra del València C.F.

Els primers van sortir al camp on es jugaven el campionat del món de clubs amb el Santos Brasiler amb una samarreta de suport al jugador asturià, per sorpresa de milers de barcelonistes, escrita íntegrament en castellà, 'mucha fuerza Guaje', el que va provocar una reacció a les xarxes socials.

Però el que va fer augmentar la indignació va ser que a la nit de diumenge, l’anterior club de Villa, el València va sortir en el seu partit de lliga contra el Màlaga, amb una samarreta de suport escrita en català, 'Ànim Guaje'.

Un cop més els jugadors del Barça van desaprofitar una oportunitat d’or per fer pedagogia del país i de la seva llengua Seria d’agrair que en properes ocasions i en el seu mateix dia a dia tinguessin un compromís més ferm amb la llengua i cultura del país que els paga.

On eren a la celebració del títol mundial al Japó les senyeres? Darrerament les celebracions del Barça han perdut simbologia de país, sigui per desídia o per suggeriment de l’entorn, però en uns moments de dificultats i davant del sistemàtic atac que patim com a catalans, ara es fa més necessari que mai el suport de les cares conegudes.

Ànim Guaje, 'mucha fuerza Guaje' ! directe!cat