Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

diumenge, 14 de setembre del 2014

Entrevista a Xavier Trias a Catalunya Ràdio, ahir dissabte. Per escoltar...Vaig sentir ahir dissabte pel matí aquesta entrevista de la Sílvia Cóppulo al Xavier Trias, alcalde de Barcelona. A banda que el personatge et caigui millor o pitjor, ho faci més bé o malament com a alcalde, em va semblar un polític que s'allunya bastant de la prepotència i estirament (i miopia, diria jo) tan sovintejada entre la 'casta' com dirien els moderns. A veure què us sembla

Xavier Trias: "Jo no faré res il·legal, i el president Mas tampoc"

13/09/2014 - El suplement
L'alcalde Xavier Trias ens ha explicat que Barcelona estarà a punt per poder votar la consulta com en qualsevol altra votació. Després de la Diada, Trias lamenta la manca de resposta del govern espanyol i remarca que ni ell ni el president Mas faran cap acció il·legal el 9-N. També s'ha referit a la Llei de Consultes que el Parlament preveu aprovat la setmana vinent, assegura que és constitucional i considera (en referència al govern espanyol) que oposar-se a una llei legal pot suposar un delicte de prevaricació.
L'alcalde de Barcelona també s'ha referit als missatges filtrats entre el director de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, i l'ex-nòvia de Jordi Pujol Ferrusola i considera que Moragas hauria de dimitir.