Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

divendres, 2 de desembre del 2011

La Bisbal d'Empordà s'adhereix a l'associació de Municipis per la Independència ! directe!cat

També s'hi afegeixen nou municipis més i dos ho votaran properament


La Bisbal es va afegir ahir a la nit a l'Associació de Municipis per la Independència en l'últim ple celebrat pel govern d'ERC a l'Ajuntament. La sessió va durar tan sols 23 minuts però va servir per aprovar l'adhesió del consistori a la iniciativa. La proposta va prosperar amb els vots a favor de tres regidors del PSC i un de CiU. Els dos partits van donar la llibertat de vot als seus regidors. El regidor del PP hi va votar en contra i la resta es van abstenir. Aquesta dec
isió és l'última que aprova el govern de l'alcalde d'ERC, Lluís Sais, abans d'haver deixat el càrrec aquest migdia per la moció de censura que van presen tar el PSC i CiU. En l'últim ple, el regidor del PP, Andrés Cano, li va demanar que pengés la bandera espanyola a l'Ajuntament. Sais s'hi va negar dient que si no ha posat la bandera durant quatre anys i mig, no ho pensava fer 'l'últim dia'.


Nou municipis més han decidit adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència. Sant Pol de Mar ho va votar ahir a la nit amb tots els vots a favor i només el del regidor del PP en contra. A Sant Cebrià de Vallalta la moció va prosperar després d'algun petit canvi en el text amb els vots a favor de CiU, ERC i ICV i amb l'abstenció del PSC. Sant Joan de les Abadesses ho va aprovar divendres per unanimitat. També s'hi han afegit darrerament Planoles, Gombrèn, Vallfogona del Ripollès, Sentmenat, Tordera i Malgrat. Properament es votarà l'adhesió a la iniciativa a Vallgorguina i a Calella.
La Bisbal d'Empordà s'adhereix a l'associació de Municipis per la Independència ! directe!cat