Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dilluns, 22 d’agost de 2011

YouTube ja ofereix llargmetratges complets

Hola, avui per casualitat, he vist que a YouTube ja no només s'ofereixen petits vídeos de fins a 10 minuts, sinó que també llargmetratges comercials. Havia rebut la informació de que s'ampliava el nombre de minuts dels vídeos que pots pujar, però això no m'ho esperava, sobretot quan l'SGAE i similars se n'assebentin.

Feu la prova i seguiu aquest enllaç http://www.youtube.com/results?search_query=pelicula+completa&aq=f

O bé entreu a YouTube http://www.youtube.com i poseu a la cerca 'película completa' o una cosa semblant.

No ho havia sentit ni llegit enlloc. Probablement fruit de la meva desconnexió estiuenca. Però si us serveix d'alguna cosa...

I una altra informació que potser us és útil: Hi ha un petit programa que permet descarregar els clips de YouTube al vostre ordinador, de forma que els pogueu veure tranquil·lament offline: aTubeCatcher - http://atube-catcher.softonic.com - Ah, i a més és un més que competent convertidor de formats de vídeo.


Josep Maria Viaplana