Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Els vídeos de l'SDE

Us passo uns quants vídeos de l'SDE, és a dir, el Servei de Desenvolupamen Empresarial de l'ICIC (Institut d'insdústries Culturals) de la Generalitat de Catalunya.
Aquest servei convoca periòdicament jornades i seminaris, a alguns dels quals he assistit, per a professionals i empreses del món de la cultura, que acostuma a tenir un dèficit tradicional de cultura empresarial, fins a cert tipus comprensible, ja que els artistes en aquest país acaben fent d'empresaris, a falta de prous empresaris del món cultural -que no siguin artistes-. Per això, el camí més lògic és anar formant el teixit empresarial de la cultura en diferents temes importants. Us en deixo una tria, i podeu anar a la web de l'SDE o a la seva plana a Vimeo, la excel·lent pàgina on penjen els seus vídeos.

ICIC - www.gencat.cat/cultura/icic


SDE - http://www20.gencat.cat/portal/site/CulturaDepartament/menuitem.9cf6e0ecb7825f175a2a63a7b0c0e1a0/?vgnextoid=a71e3ef07fca8110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=a71e3ef07fca8110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default 
(seria molt demanar als que fant les webs de la Generalitat que els enllaços fossin una mica més senzills? és que la plana http://www.sdeicic.cat/ està 'en construcció' des de que fa anys es va crear) 
http://twitter.com/#!/sdeicic - @sdeicic
https://www.facebook.com/serveidesenvolupamentempresarial

ELS VÍDEOS DE L'SDE A VIMEO - http://vimeo.com/sdeicic 


VÍDEOS SELECCIONATS:


Jornada de finançament per a les empreses culturals. BCNEMPREN SCR SA. 19 d'octubre de 2011 from Sde Icic on Vimeo.


Jornada de finançament per a les empreses culturals. ACC1Ó. 19 d'octubre de 2011 from Sde Icic on Vimeo.


Jornada de finançament per a les empreses culturals. ICIC. 19 d'octubre de 2011 from Sde Icic on Vimeo.


Recerca, desenvolupament i innovació a les empreses culturals. 24 de maig de 2006 from Sde Icic on Vimeo.


La prevenció de riscos laborals en l'entorn de les arts escèniques. 12 de desembre de 2006 from Sde Icic on Vimeo.


Nova llei de propietat intel·lectual. Comunicació pública. 10 d'octubre de 2006 from Sde Icic on Vimeo.


Nova idea, nou dret, nou actiu. 24 d´abril de 2007 from Sde Icic on Vimeo.