Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

divendres, 16 de setembre del 2011

El director del aeropuerto de Castellón, que aún no funciona, cobra más que el president Fabra

És una bona perla... que no requereix gaire més comentaris.

Estos números deberían ruborizar, denuncia Esquerra Unida

Valencia | 15/09/2011 - 15:05h- La Vanguardia
CASTELLÓN (Europa Press) La diputada de EUPV por Castellón Marina Albiol ha calificado este jueves de "escandaloso" que el director del aeropuerto de Castellón cobre un sueldo anual de 84.000 euros, y ha dicho que "en un contexto de crisis, cuando muchas personas no llegan al día a día, estos números deberían ruborizar a más de uno, y más si tenemos en cuenta que esta infraestructuras ni siquiera está en funcionamiento".

Respecto a la infraestructura aeroportuaria, la parlamentaria de EUPV argumenta que "ahora ya sabemos que sí sirve para una cosa, no para llevar aviones evidentemente y turistas, sino que es la excusa perfecta para llenar los bolsillos de otros cargos y directivos, amigos del PP, que cobran sumas astronómicas para hacer no se sabe bien qué".

"Desde mi formación política hemos reiterado muchas veces que el aeropuerto de Castellón sería un negocio ruinoso para las arcas públicas, una inversión económica gigantesca, inauguraciones de teatro y estaturas en honor a determinadas personas y, ahora, un sueldo de escándalo", ha recriminado Albiol.

Albiol reclama una "urgente y necesaria" modificación en la regulación de los sueldos de altos cargos, "para que se adapten a la realidad actual del país y no sea posible que lleguen a niveles de escándalo".

El director del aeropuerto de Castellón, que aún no funciona, cobra más que el president Fabra