Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dilluns, 12 de setembre del 2011

L'Ajuntament de Vic posa en marxa l'Associació de Municipis per la Independència

Pregunta: Es debatrà al proper plè de Tiana?? Qui ho presentarà, ERC, CiU o Gent?? Què votarà el PSC??

El consistori vigatà ha aprovat aquest dilluns per àmplia majoria una moció per iniciar els tràmits de constitució del conglomerat d'ens locals, una iniciativa encapçalada per l'alcalde del municipi, el democristià Josep Maria Vila d'Abadal

El ple municipal de l'Ajuntament de Vic ha aprovat aquest dilluns una moció que permetrà posar en marxa la constitució d'una associació de municipis catalans a favor de promoure l'exercici democràtic del dret a decidir, l'Associació de Municipis per la Independència. La moció ha superat el tràmit amb 14 vots a favor –els de CiU, CUP, ERC, ICV i SI–, 5 en contra –els de PxC– i 2 abstencions –del PSC–, i donarà llum verda a l'alcalde de la capital d'Osona, el democristià Josep Maria Vila d'Abadal, per reemprendre les converses iniciades abans de l'estiu amb diversos ajuntaments catalans.

Podeu llegir l'article complet "El ple de Vic posa en marxa el lobi dels pobles independentistes" a l'ARA Premium.

ORIOL MARCH

L'Ajuntament de Vic posa en marxa l'Associació de Municipis per la Independència