Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dimarts, 20 de setembre del 2011

Entrevista a Alfons López Tena a Els Matins de TV3 (20/09/2011) - YouTube

Home, ja sabem que aquest senyor de vegades la llença pel broc gros, però en matèria jurídica sap per on van els trets (va ser membre del CGPJ), i té raó quan diu que al desembre-gener els partits catalans deien que 'no passava res' i ara, ja veieu com va la cosa.

Valdria més la pena que no ens enganyéssin i ens expliquéssin la veritat sense embuts: La sentència del TC ha canviat i canviarà moltes coses, bàsicament a pitjor.


Entrevista a Alfons López Tena a Els Matins de TV3 (20/09/2011) - YouTube