Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

dilluns, 12 de setembre del 2011

L'ICIC presenta a Fira Tàrrega un nou ajut

Teatralnet Notícies
Publicat per 10/09/2011

L'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) ha presentat a FiraTàrrega un nou ajut per a la distribució i explotació de d'espectacles teatrals o musicals a Catalunya que amplia altres vies de suport ja existents del Departament de Cultura per a l'exhibició amb l'objectiu de millorar els nivells de contractació actuals.

L'ajut s'adreça a aquelles companyies, productores i distribuïdores que vulguin exhibir, durant el segon semestre de 2011, un espectacle ja estrenat d'arts escèniques o música en viu, exhibint-lo a un mínim de 6 places o localitats diferents dins de la xarxa de teatres i equipaments municipals de Catalunya fora de Barcelona.

APORTACIONS REINTEGRABLES ADAPTADES A L'EXHIBICIÓ

Atès el context actual de crisi econòmica que està provocant una davallada en la contractació d'espectacles en els municipis catalans s'ofereix una nova eina de finançament amb tres característiques fonamentals:

• Es cobreix el finançament en un 100% del cost del pressupost d'explotació en gira

• La concessió del tram de subvenció arriba fins a un màxim del 40%

• Els Ajuntaments només han d'aportar la cessió de l'equipament i la publicitat

Aquest nou ajut adapta a les necessitats concretes de l'exhibició una eina ja existent a l'ICIC: les Aportacions reintegrables. Aquestes aportacions són instrument de finançament a priori per a projectes culturals que disposin d'una clara voluntat de rendibilitat i d'inserció en el mercat de béns i serveis culturals. És una modalitat d'ajut mixt que incorpora una part de crèdit, que s'ha de retornar independentment dels resultats del projecte, i una part de subvenció que només es retorna en funció de l'èxit econòmic.

Les empreses interessades el podran sol·licitar fins al proper 30 de setembre.


Teatralnet Notícies: L'ICIC presenta a Fira Tàrrega un nou ajut