Benvinguda

Benvinguts/des al meu bloc.
Sóc tianenc des dels 2 anys, amb anades i vingudes per motius de feina i personals, des del
nou segle que visc de forma definitiva al 'meu' poble.
Ara, arribada la cinquantena, he resolt comprometre'm políticament amb la independència del meu país: primer a la consulta Tiana Decideix, el desembre de 2009, i després de la creació de Solidaritat Catalana per la Independència, adherint-me i formant part del nucli del nou espai polític, especialment a nivell local i comarcal.
A partir de les eleccions municipals de 22 de maig de 2011, on la llista de Solidaritat per la Independència es va quedar a les portes d'aconseguir representació a l'Ajuntament de Tiana, vaig crear aquest bloc per anar expressant el meu parer sobre les coses que van passant al meu poble, i també sobre coses més globals de pensament social i polític, per dialogar amb tots aquells que hi vulgueu aportar coses.
Ara, abandonada la meva militància política de partit des de principis de 2013, la meva feina, com la de milers de catalans de la societat civil, es centra en entitats com el Fòrum Tiana Decideix, que alhora és la territorial tianenca de l'ANC. Aquest moviment ve de baix, i des de baix l'hem d'empènyer.

divendres, 9 de setembre de 2011

Entrevista de Manel Fuentes a Vicenç Navarro

Us suggereixo que sentiu primer l'enregistrament de l'entrevista al Matí de Catalunya Ràdio

Entrevista a Vicenç Navarro a El matí de Catalunya Ràdio

I després llegiu l'entrada del Blog del mateix Vicenç Navarro.

Comentari al Blog del professor Vicenç Navarro

Personalment, potser m'equivoco i sóc subjectiu i poc informat, tot es va espatllar el dia que algú (amb les pitjors intencions del món, asseguraria) va fer fora Antoni Bassas del programa líder d'audiència de la ràdio matinal de Catalunya.